• Ofruesi i Shërbimit tuaj i Besuar 24 orë!
  • Telefono në:

Kryesore

çfarë do të bëjmë?

Merr Parametrat e Portit

Thellësia e kanalit

  • Kuota Absolute - 11 metra
  • Drafti i sigurt - 9.5 metra
  • LOA – 230 meters

Porti MBM

Proceset dhe transferta mbi 1.5 milion ton prodhime nafte në vit.

Kapaciteti i Fluksit

Në portin MBM janë më të lartat në rajon (deri në 2000 m3 në orë).

FluksiCapacities

Në portin MBM janë më të lartat në rajon (deri në 2000 m3 në orë).

Artikujt tanëNjoftimet e fundit

Mbahu ne dijeni me lajmet tona të fundit, oraret e ngjarjeve dhe zhvillimet e korporatave.

sq